U bent nu hier: Home » Nieuws

Catering nieuws (480)

Hieronder vindt u nieuwsberichten, gevonden op het internet met betrekking tot het woord catering.
 

In 2014 hebben consumenten meer milieu- en diervriendelijk geproduceerd voedsel gekocht. Het marktaandeel van duurzaam voedsel is gestegen van 6 naar 7 procent. Binnen de professionele markt, waar o.a. horeca en catering onder vallen, is het ...

Datum: | Bron: Facility Management

In de buitenhuishoudelijke markt, waar horeca, zorginstellingen en catering onder vallen, is de groei explosief: 74 procent. Een duidelijk verschil tussen foodretail en buitenshuis is wel dat de verantwoorde bestedingen in supermarkten (1,47 miljoen ...

Datum: | Bron: Out of Home Shops

28-10-2015 De top drie van cateraars in het Nationaal Catering Onderzoek van Foodstep is onveranderd gebleven ten opzichte van vorig jaar. Deze ranglijst is gebaseerd op het oordeel van medewerkers over hun bedrijfsrestaurant.

Datum: | Bron: Facto

PARTYCATERING - Opvallend en tevens voorspelbaar nieuws: Van Dam Catering gaat van vader op zoon. Vader René heeft het bedrijf verkocht aan zijn zoon Sebastiaan, die samen met Carola Meijer en chefkok Maarten Tromp het eventbedrijf gaat ...

Datum: | Bron: EventBranche.nl

Prorest Catering lanceert eigen foodlabel. NIEUWVEEN - Prorest, onderdeel van Facilicom Services Group, lanceert binnenkort een eigen, authentiek label: Met liefde gekozen. Het label begint met een broodlijn. De cateraar lanceert het label naar eigen ...

Datum: | Bron: Out of Home Shops

Catering - Prorest, onderdeel van Facilicom Services Group, gaat voor de versproducten eigen labels introduceren. Het eerste label betreft de broodlijn van de hand van Meester Boulanger Hiljo Hillebrand: Met liefde gekozen. De cateraar lanceert het ...

Datum: | Bron: @FoodClicks

26-10-2015 De jaarlijkse race om de eerste plaats in restaurantgids 'Lekker 500′ is gewonnen door Jonnie Boer van restaurant De Librije in Zwolle. Jannis Brevet van restaurant Manoir Inter Scaldes in Kruiningen, die de afgelopen twee jaar de nummer 1 ...

Datum: | Bron: Facto

Het is de gemeente Den Haag gelukt om Fairtrade Gemeente te worden. Wethouder Joris Wijsmuller sprak een jaar geleden de ambitie uit de titel binnen te halen. Die past volgens hem goed bij Den Haag als Stad van Vrede en Recht. Fairtrade small ...

Datum: | Bron: Den Haag FM

Perfect Catering is in januari 2013 door Wagenaar opgericht. 'Na de hotelschool-opleiding en jarenlange ervaring bij diverse bedrijven van snackbar tot Michelin-sterrestaurant vond ik dat het tijd werd om zelf iets te ondernemen. In mijn werkende ...

Datum: | Bron: Dichtbij.nl

Catering. De top drie van cateraars in het Nationaal Catering Onderzoek van Foodstep is onveranderd gebleven ten opzichte van vorig jaar. Deze ranglijst is gebaseerd op het oordeel van medewerkers over hun bedrijfsrestaurant. Top drie van cateraars is ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

Juryleden van de Misset Catering Awards zijn druk doende met het bezoeken en beoordelen van de genomineerden. Op 26 november worden de awards uitgereikt in Golfbaan Naarderbos te Naarden. Catering awards naderen ontknoping. De jury die ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

VEGHEL – Het Veghelse cateringbedrijf Hutten staat dit jaar voor de derde keer op rij op nummer één op de lijst van het Nationaal Catering Onderzoek. Foodstep heeft afgelopen jaar voor de elfde keer onderzoek gedaan naar de mening van werknemers ...

Datum: | Bron: Brabants Dagblad

13-10-2015 Minstens 40 procent van de voedselgerelateerde ziekten wordt veroorzaakt door besmetting van voedsel op de werkvloer, zo blijkt uit onderzoek van de World Health Organization (WHO). Toch blijkt het voor horecaondernemers in de praktijk ...

Datum: | Bron: Facto

't Pakhuis Horeca & Catering Service in De Klomp levert het bewijs geen eendagsvlieg te zijn in de Top 100. Cafetaria Top 100 2015-2016 nummer 8: t Pakhuis Horeca & Catering Service,. Het milieubewuste en veelzijdige bedrijf wist vorig jaar als ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

Daar houdt Hutten Catering zich mee bezig. In ons Innovatie Centrum (Foodsquad) volgen we de cateringtrends op de voet. We maken continu programma's voor verduurzaming die zijn gefundeerd op global trends en wetenschappelijke onderzoeken.

Datum: | Bron: Facto

Voor de nu gegunde opdracht wordt samengewerkt met TipTop catering. Deze samenwerking heeft geresulteerd in een goed doordachte werkwijze met toegevoegde waarde voor het UMC Utrecht. Het verrassende en gevarieerde brede aanbod in lunches ...

Datum: | Bron: Facto

09-10-2015 Het managementteam van Maas International, het Nederlandse familiebedrijf in koffie- en vendingmachines, heeft onder leiding van CEO Wouter Fijnaut een management buy-out gerealiseerd. Met de afronding van deze herkapitalisatie, waarbij ...

Datum: | Bron: Facto

08-10-2015 Op vrijdag 9 oktober, de Dag van de Duurzaamheid, lanceert cateraar Vitam in al haar restaurants de Tomatenketchup 2.0. In 2013 maakte Vitam in samenwerking met Walter Abma voor het eerst haar eigen ketchup. Twee jaar later is het ...

Datum: | Bron: Facto

TILBURG - Het Elisabeth-Tweesteden Ziekenhuis in Tilburg is niet in gesprek met een nieuwe cateringorganisatie voor het eten van de patiënten. Cateringsbedrijf FoodforCare liet dinsdag weten met zo'n 20 ziekenhuizen in Nederland in gesprek te zijn over ...

Datum: | Bron: Brabants Dagblad

Het is nog maar twee weken geleden, zaterdag 19 september, dat tijdens een jubileumgala op Rotterdam The Hague Airport de trailer van de mini documentaire '75 jaar Erasmus Catering Services' werd gepresenteerd. Roland Wondolleck, directeur van ...

Datum: | Bron: Misset Horeca

06-10-2015 Als je catering gaat aanbesteden, wat is dan de zin/onzin van het organiseren van een 'tasting'? Deze en andere vragen staan centraal tijdens de workshop 'Welke rol geeft u de cateringpartner?' op maandagmiddag 16 november a.s. tijdens de ...

Datum: | Bron: Facto

De horeca en catering schuiven steeds dichter naar elkaar toe. Een belangrijke aanjager daarvan is bijvoorbeeld Het Nieuwe Werken (HNW), waarbij bedrijfscatering een fundamenteel andere rol krijgt dan alleen lunch in de kantine. Daarnaast blijkt uit de ...

Datum: | Bron: Facility Management

Een impressie van de samenwerking De bekende rode hogesnelheidstrein Thalys werkt sinds 30 september samen met Christer Elfving, een beroemde Zweedse chef. Uit deze samenwerking zal een nieuwe cateringaanbod voortkomen voor aan boord van ...

Datum: | Bron: Reisgraag

02-10-2015 De uitbesteding van de cateringdienstverlening (Paresto) van Defensie, waarbij het personeel in dienst komt bij de marktpartijen, stopt. Dit besluit is genomen na een nieuwe toetsing van de businesscase van het project. Daaruit blijkt dat de ...

Datum: | Bron: Facto

Vanaf vandaag gaat Thalys nauw samenwerken met de bekende Zweedse chef Christer Elfving voor een nieuw cateringaanbod aan boord. Het nieuwe menu krijgt een Scandinavisch tintje door lokale producten te combineren met de Scandinavische keuken ...

Datum: | Bron: Verkeersbureaus.info
Online casinoUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail onsUw advertentie hier? Mail ons
Ik kwam, ik zocht, ik vond - Julius Caesar / 47 v.Chr. ;)


© JBB Media | Privacy